Kik vagyunk

.

Csapatunkról

Maximálisan ügyfél- és eredményközpontú ügynökség, mely kis létszámú, de nagy szakértelemmel rendelkező, jól összeszokott csapatával nagyszerű megoldásokat kínál megbízóinak, legyenek azok kisvállalkozók, vagy a legnagyobb méretű cégek.

Cégünkben egy közgazdász, két marketinges és egy grafikus összeforrott négyese látja el a vezetői és a  projektmenedzsment feladatokat. Csapatunk magját rajtuk kívül kimagasló képességű  szerver és kliens oldali programozók, és felkészült értékesítők alkotják.

Az aktuális munkafolyamatokba csatlakoznak további külsős kollégák: grafikusművészek, fotósok, dekoratőrök és újságírók, akik egy-egy projekt sikerén dolgoznak a csapattal közösen.

A cégvezetés szemléletének köszönhetően minden munkatárs kibontakoztathatja nemcsak szakmai tudását, hanem egyéniségét is. Dinamikusan fejlődő cégünket csak olyan munkatársakkal bővítjük, akik saját színes egyéniségükkel, sokrétű tapasztalatukkal és maximalizmusukkal hozzájárulnak csapatunk törekvéseihez:

szenvedéllyel ötvözni a legújabb technológiákat, a kreatív designt és a világszínvonalú webes szolgáltatásokat annak érdekében, hogy a Megbízóinkkal közösen kitűzött marketing célokat és sikereket elérjük!

Ha szakemberként, vagy cégének képviselőjeként egy olyan ügynökség üzleti partnerévé kíván válni, amely élen jár mind a hagyományos, mind az  online marketing megoldások megvalósításában, készséggel állunk a rendelkezésére.

Munkatársaink

Fazekas Zsigmond
ügyvezető
Kiss Lívia
marketing vezető
Deák Péter
művészeti vezető, grafikus
Tikász Vince
site-builder, fejlesztő
Varga Krisztián
fejlesztő